Miso hatcho sója 400g Muso

2 fazolky do V-clubu Vegan

Muso

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více

Kód produktu: 760Doprava a platba

166 Kč

Skladem - Toto zboží máme skladem. Můžete si jej objednat.
ks
Muso

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více

Kód produktu: 760Doprava a platba

K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním japonským způsobem, tak jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů 

Návod k přípravě: Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past.
Japonsko
celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 875 kJ/208 kcal; tuky: 6,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 11,1 g; cukry: 0,6 g; vláknina: 7,7 g; bílkoviny: 22,4 g; sůl: 9,6 g.