Použití: zejména k obalování čehokoliv smaženéhoPlně nahradí vejce. Je mnohem zdravější. Neobsahuje cholesterol, tak jako vejce. A pochází je 100% veganská. I když k zahušťování je určena jiná Hraška, je možné Hrašku na obalování použít k zahuštění, nebo slepení jahéhokoliv pokrmu. Používám ji třeba k slepení hmoty na domácí veggie-burgery. 

Postup při obalování: Hraška je sypká nažloutlá směs práškovité struktury. Jak již název napovídá, jedná se o výrobek z hrachu. Základem je jemně namletá hrachová mouka a koření. Ve spojení s vodou pěkně lepí. Výrobce doporučuje obalovaný pokrm nejdříve zaprášit suchou Hraškou a poté obalit rozmíchanou směsí Hrašky s vodou. Já používám Hrašku i jako klasický trojobal, ještě ji na závěr obaluji v celozrnné strouhance nebo v jemné vločkové drti.

Před obalovaním v Hrašce obalovanou zeleninu jen mírně prosolím. Hrašku není potřeba nijak dochucovat. Je okořeněna opravdu dobře a výsledek je fantastický. 

Foto z obalování cukety ze zahrádky.