Flapjack bezlepkový čokoládový 60 g Cerea
Flapjack bezlepkový čokoládový 60 g Cerea
Intenzivně čokoládová bio ovesná tyčinka bez lepku s kešu a kousky hořké čokolády. Přirozeně sladká díky agávovému sirupu, bez palmového oleje a vhodná pro vegany. Ideální svačina plná energie a chuti. Více
Kód produktu: 4608
Intenzivně čokoládová bio ovesná tyčinka bez lepku s kešu a kousky hořké čokolády. Přirozeně sladká díky agávovému sirupu, bez palmového oleje a vhodná pro vegany. Ideální svačina plná energie a chuti. Více
Kód produktu: 4608
Flapjack bezlepkový čokoládový 60 g Cerea
Dopřejte si poctivou dávku čokoládové energie s bio čokoládovým Flapjackem. Tato bezlepková ovesná tyčinka je pečená z bezlepkových ovesných vloček, obohacená o kešu ořechy, kousky hořké čokolády a kakaový prášek se sníženým obsahem tuku.
Slazená pouze agávovým sirupem, nabízí plnou chuť čokolády v kombinaci s jemnou strukturou ovesných vloček. Díky obsahu bambuckého másla, kokosového oleje a slunečnicového lecitinu je dokonale vláčná a přirozeně zasytí.
Skvělá jako veganská svačina po tréninku, do práce nebo na cesty. Vyrobeno z certifikovaných bio surovin, bez palmového oleje, vhodné pro všechny milovníky čokolády i zdravého životního stylu.
Složení
Ovesné vločky* bez lepku 35 %, agáve sirup*, rostlinný tuk* (rostlinný olej* (slunečnicový), bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), kešu* 9 %, hořká čokoláda kousky* 9 % (kakaová hmota*, cukr*, kakaové máslo*, vanilkový prášek*, obsah kakaové sušiny nejméně 53 %), kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku, slunečnicový lecitin*, sůl.
*= z certifikovaného ekologického zemědělství. Označení BIO podle nařízení ES č. 834/2007. Bio kontrolní číslo: CZ-BIO-002.
Může obsahovat příležitostně kousky skořápek ořechů a stopy vajec, sóji, mléka, arašídů, sezamu, hořčice a celeru. U ovsa je vyloučena křížová kontaminace lepkem.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 1937 kJ / 464 kcal
Tuky 26 g, z toho nasycené mastné kyseliny 7,4 g
Sacharidy 45 g, z toho cukry 25 g
Vláknina 8,4 g
Bílkoviny 8,3 g
Sůl 0,3 g
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě 3–30 °C. Po otevření skladujte v chladničce (4 °C) a spotřebujte do 48 hodin. Chraňte před přímým slunečním zářením.














