Cizrna na paňdžábský způsob – Punjabi choley
Typické obědové menu v severní Indii. Jemně pikantní cizrna připravena na kari s aromatickým kořením. Přidejte rýži a máte kompletní oběd nebo večeři. Vhodné pro vegetariány i pro bezlepkovou dietu.
Jídlo bez alergenů
» středně pálivé
» Jednoduchá příprava, podáváte již za 2 minuty (kapsa s jídlem stačí krátce povařit ve vodě nebo ohřát v mikrovlnce)
Doporučená příloha: rýže, chéb, chapati
Ashoka je indická značka známá produkcí tradičních etnickách delikates. Každé jídlo je připraveno podle tradičních receptů, bez přídavných látek, konzervantů, bez přidaného cukru a bez umělých aromat.
Výhradně vegetariánská jídla. Jen přírodní ingredience!
určeno k přímé spotřebě, stačí ohřát v horké vodě IndieNutriční hodnoty ve 100g: energie 340,8 k/81kcal, bílkoviny 2g, sacharidy 9g z toho cukry 0g, sůl 0,6g, tuky 4,3g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4g