Kakaové máslo Bio 250g Health Link
Kakaové máslo Bio 250g Health Link
Peruánské kakaové RAW máslo získané lisováním surových kakaových bobů. K výrobě domácí čokolády, cukrovinek, do dezertů, zmzliny nebo ke každodenní péči o pokožku. Více
Kód produktu: 2220Doprava a platba
204 Kč
Peruánské kakaové RAW máslo získané lisováním surových kakaových bobů. K výrobě domácí čokolády, cukrovinek, do dezertů, zmzliny nebo ke každodenní péči o pokožku. Více
Kód produktu: 2220Doprava a platba
Kakaové máslo Bio 250 g
RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství.
Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.
Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů.
Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti. Díky své jemné struktuře, příjemné vůni a změkčující povaze je vhodnou ingrediencí k výrobě kosmetiky.
Má jemnou čokoládovou chuť a vůni.
Kakaové máslo je jedním z nejstabilnějších tuků, protože obsahuje vhodné antioxidanty zabraňující žluknutí a je možno jej uchovávat dlouhodobě bez výrazné změny struktury.