Miso hatcho sója 400g Muso
Miso hatcho sója 400g Muso

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více
Kód produktu: 760

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více
Kód produktu: 760
K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním japonským způsobem, tak jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů
Složení
celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 875 kJ/208 kcal; tuky: 6,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 11,1 g; cukry: 0,6 g; vláknina: 7,7 g; bílkoviny: 22,4 g; sůl: 9,6 g.