Miso hatcho sója 400g Muso

Miso hatcho sója 400g Muso


Muso

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více

Kód produktu: 760

172 Kč
Skladem - Toto zboží máme skladem. Můžete si jej objednat.
ks
Muso

Tradiční fermentované japonské sójové miso. Do polévek, omáček, k dochucení jakéhokoli jídla. Plné vitamínů, minerálů a enzymů. Více

Kód produktu: 760

K výrobě Hatcho Miso Muso (miso ze sóji) se používají celé sójové boby. Miso je vyráběno tradičním japonským způsobem, tak jako před mnoha sty lety. Vybrané sójové boby zatěžkány kamenem fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů 

Složení

celé sójové boby, voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 875 kJ/208 kcal; tuky: 6,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 11,1 g; cukry: 0,6 g; vláknina: 7,7 g; bílkoviny: 22,4 g; sůl: 9,6 g.

Naposledy navštívené1