62 fazolek do V-clubu Vegan

Ruční vločkovač dřevěné konstrukce s nerezovými válci. Pro domácí výrobu čerstvých vloček. Více

Značka: Eschenfelder Kód produktu: 235

Balení:
5 636 Kč s DPH
Skladem - Toto zboží máme skladem. Můžete si jej objednat.
ks

Ručním vločkovač Eschenfelder k domácí výrobě vloček ze všechn druhy obilovin vyjma kukuřice. K přípravě vloček je nejvhodnější oves, díky obsahu přírodních tuků pro tvorbu pěkných vloček. Ostatní druhy obilovin obsahují méně vody a tuků, proto je vhodné zrna před zpracováním namočit a nechat vsáknout potřebnou vlhkost. Vločkovač je možné použít i k drcení olejových semínek a různých druhů koření. Nerezové mlecí segmenty a dřevěná konstrukce s povrchovou úpravou přírodními materiály zabezpečují zdravotní nezávadnost při používání. Jeho konstrukce je přizpůsobena k uchycení na desku stolu. Zaručuje spolehlivost, bezproblémovou obsluhu a snadnou údržbu. Specifikace Měřítko rychlosti drcení: 120-150g/min Kapacita násypky: 200g Drtící segmenty: válce z nerezové celi Rádius kliky: 220mm Hmotnost: 2,15kg Max. výška misky u výsypky: 55 mm Rozměry v mm (v/š/h): 240/120/100 Záruční doba: 2 roky

Vločkovač Eschenfelder můžete používat na všechny druhy obilovin (kromě kukuřice). Rovněž lze vločkovat předem zvlhčená zrna (krátce namočená, na cedníku okapaná a vyschlá), čímž se docílí efektu jemnějších vloček. Různá olejnatá semena, jako je mák, lněná semena a sezam lze rovněž s úspěchem použít. pro přípravu čajů či kořeněných pokrmů lze obohatit svékuchařské dovednosti vločkami z anýzu, fenyklu, kmínu apod. Německo

Velkou výhodou mechanického vločkování je, že při vlastním procesu nedochází ke zbytečnému rozdrcení či mletí zrn, využívá se prasknutí zrna. Takto připravené vločky mohou zlepšit střevní peristaltiku a vlastní zažívání.