Přísady k vaření, smažení a pečení - Bio

Rychlé info

Smetana ovesná Bio 200ml The Bridge
Skladem
40 Kč
Ovesná rostlinná alternativa smetany. Použití jako smetana, do omáček, na zahuštění a zjemnění chuti, do polévek, moučníků nebo nápojů.…
Rychlé info

Smetana rýžová na vaření 200 ml BIO The Bridge
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
40 Kč
Rostlinná alternativa smetany na vaření z italské rýže. Vhodná na zjemnění omáček, polévek i nápojů. Všestranné použití v teplé kuchyni.
Rychlé info

Smetana sójová Bio 250ml Provamel
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
53 Kč
Krémovitá alternativa smetany. Vyrobena z loupaných sójových bobů a rýže. Vhodná ke zjemnění jídel i nápojů. Bio kvalita.
Rychlé info

Bujon zeleninový kostky Bio 126g Natur Compagnie
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
62 Kč
Zeleninový bujon v biokvalitě bez izolovaného glutamátu sodného a ztužených tuků. Nepostradatelný je při přípravě polévek, zeleninových a…
Rychlé info

Bujon zeleninový kostky bez soli Bio 68g Natur Compagnie
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
56 Kč
Bio zeleninový bujon bez palmového tuku s nízkým obsahem soli.
Rychlé info

Smetana mandlová Bio 200ml Ecomil
Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem
45 Kč
Rostlinná alternativa k mléčné smetaně. Díky základu z mandlí dodá vašemu dílu jemnou krémovou konzistenci.Je perfektní do polévek, omáček,…
Rychlé info

Smetana kokosová Bio 200ml Ecomil
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
48 Kč
Rostlinná alternativa smetany z kokosového mléka. Použití pro teplou i studenou kuchyni.
Rychlé info

Smetana z kešu oříšků Bio 200ml Ecomil
Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem
45 Kč
Jemná rostlinná bezlepková alternativa smetany z kešu oříšků. Vylepší a zjemní vaše omáčky a jiná jídla. Neodoláte.
Rychlé info

Bujon zeleninový kostky bezlepkový Bio 126g Cenovis
Skladem
68 Kč
Zeleninový bujón bez přídavných, látek, umělých dochucovadel a bez palmového oleje. Jen zelenina, bylinky, koření a špetka soli. Ideální…
Rychlé info

Arrowroot Bio 150g Sunfood
Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
80 Kč
Škrobový prášek z Maranty třtinové. Zdravější způsob zahušťování pokrmů.