Obalování v Hrašce
![Obalování v Hrašce](https://vgnstr.s2.cdn-upgates.com/_cache/7/f/7fe588b563c9b85e75ce9eabc192df6f-hraska-4.jpg)
Použití: zejména k obalování čehokoliv smaženého. Plně nahradí vejce. Je mnohem zdravější. Neobsahuje cholesterol, tak jako vejce. A pochází je 100% veganská. I když k zahušťování je určena jiná Hraška, je možné Hrašku na obalování použít k zahuštění, nebo slepení jahéhokoliv pokrmu. Používám ji třeba k slepení hmoty na domácí veggie-burgery.
Postup při obalování: Hraška je sypká nažloutlá směs práškovité struktury. Jak již název napovídá, jedná se o výrobek z hrachu. Základem je jemně namletá hrachová mouka a koření. Ve spojení s vodou pěkně lepí. Výrobce doporučuje obalovaný pokrm nejdříve zaprášit suchou Hraškou a poté obalit rozmíchanou směsí Hrašky s vodou. Já používám Hrašku i jako klasický trojobal, ještě ji na závěr obaluji v celozrnné strouhance nebo v jemné vločkové drti.
Před obalovaním v Hrašce obalovanou zeleninu jen mírně prosolím. Hrašku není potřeba nijak dochucovat. Je okořeněna opravdu dobře a výsledek je fantastický.
Foto z obalování cukety ze zahrádky.
Galéria
![](https://vgnstr.s2.cdn-upgates.com/_cache/4/9/49c95f9a5eafbfca2c9caab59111ad0f-hraska-1.jpg)
![](https://vgnstr.s2.cdn-upgates.com/_cache/0/c/0c653bf7506d21f12225de392aff682e-hraska-2.jpg)
![](https://vgnstr.s2.cdn-upgates.com/_cache/d/b/dbb0e6f5e623bd1c97ec97ca8bdd3982-hraska-3.jpg)
Diskusia