Napařený jáhlový knedlíček poslouží jako zdravá příloha ke gulášům, omáčkám, k zelí , nebo je možné je osmažit na cibulce a dokořenit jako rychlou večeři. Více
Jáhlový knedlík je skvělou pochoutkou odpovídající zásadám racionální výživy.
Vhodné zejména jako příloha k hlavnímu jídlu.
Tip: Na osmaženou cibulku s paprikou přidáme na kostičky nakrájený jáhlový knedlík, dle chuti přidáme kvalitní sójovou omáčku nebo sůl a koření.. Podáváme s petrželkou.
určeno k přímé spotřebě, stačí ohřát v páře
Česká republika
jáhly (85%) pšeničná mouka, mořská sůl
Michaela Smělá
hvězda 1hvězda 2hvězda 3hvězda 4hvězda 5Počet hvězdiček je 4 z 5
KladyPodobný bramborovému knedlíku, celkem příjemně překvapil
KladyPodobný bramborovému knedlíku, celkem příjemně překvapil