Instantní kaše představují moderní a zdravý způsob výživy, vhodný pro všechny věkové kategorie. Kukuřice neobsahuje gluten. Kukuřičnou kaši můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2 – 3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Návod k přípravě: Do teplého sójového (či jiného) nápoje přidáváme za stálého míchání instantní kaši – až docílíme požadované hustoty. Kaše je výborná i v kombinaci se sójovým jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou.
Země původu:
Kukuřice
Energetická hodnota-1607 kJ/379 kcal; bílkoviny-8,73 g; tuky-1,6 g; sacharidy-82,3 g
PM
hvězda 1hvězda 2hvězda 3hvězda 4hvězda 5Počet hvězdiček je 5 z 5