Ovesný nápoj se vyznačuje specifickou a unikátní chutí, kterou výrobku propůjčuje speciálně tepelně upravená ovesná mouka. Ovesný nápoj je obohacen o vápník a fosfor.
Používá se k přípravě nápojů, koktejlů, kakaa, při vaření a pečení, do polévek a do kávy nebo čaje. Vhodný také k přípravě kaší, pudinků a všude tam, kde lze použít rostlinné mléko. Vhodný i na cesty.
Návod k přípravě: rozmíchejte 25g směsi (2 vrchovaté polévkové lžíce) v malém množství teplé vody na kašičku a doplňte do 250ml. Na přípravu studeného nápoje použijte mixér nebo šejkr. Česká republika
glukozový sirup, částečně hydrogenovaný rostlinný tuk, ovesná mouka jemně mletá a zpracovaná v páře 20 %, emulgátor: estery mastných kyselin, stabilizátor: fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, sůl, protispékavá látka: oxid křemičitý.